Verzenden & Retourneren

De levertijd van de wijn is minimaal 1 tot maximaal 5 werkdagen. Uw bestelstatus kunt u te allen tijde volgen via uw account. Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat ontvangt u van ons een Track & Trace nummer.

In Oss en omgeving bezorgen wij de wijnen in de meeste gevallen gratis. Informeer naar de mogelijkheden in onze winkel.

Vanaf € 75,- verzenden wij gratis binnen Nederland. Bij bestellingen lager dan € 75,- wordt € 7,50 verzendkosten in rekening gebracht. Tijdens openingstijden kunt u de wijnen ook afhalen in onze winkel.

Wanneer u wijnen wilt retourneren, dient u ons hiervan binnen 14 dagen na ontvangst van de producten op de hoogte te stellen. U dient de wijnen in originele staat en ongeopend terug te sturen. U dient hierbij ook de dozen te gebruiken waarin u de wijn van ons geleverd heeft gekregen. Het aankoopbedrag van de geretourneerde wijnen wordt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding van de koop, teruggestort op uw bankrekening.

Indien u producten wilt retourneren, dient u contact op te nemen met Wijnhandel van Helden. U kunt een e-mail sturen naar klantenservice@wijnhandelvanhelden.nl of via het contactformulier op onze website. U kunt een gewenste datum (minimaal 24 uur vooruit) en een gewenst adres opgeven, waar PostNL het pakket kan ophalen. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de koper.

Leeftijdscontrole

Leeftijdscontrole

Bent u 18 jaar of ouder?