Ons team

Team Wijnhandel van Helden

Aangenaam, wij zijn de Wijnhelden! We zijn er trots op te mogen werken als wijnadviseur bij de leukste wijnhandel van Nederland. Het beste wijnadvies voor jou voor elke gelegenheid, daar gaan wij voor. 

Wijnhandel van Helden werd bijna 10 jaar geleden opgericht door Ronald van Helden, vinoloog en natuurlijk onze grootste wijngek. Met jarenlange ervaring in de retail weet Ronald van aanpakken en doorpakken. Vandaag de dag is de wijnspeciaalzaak in de Peperstraat in Oss een begrip met een grote trouwe groep wijnliefhebbers. Om de wijnliefhebber buiten de regio Oss te verblijden met de lekkerste wijnen, zijn in 2020 de deuren van de mooie wijnspeciaalzaak aan het Dorp in Heesch geopend. En dit jaar zijn Ronald en Willem de samenwerking aan gegaan met de prachtige winkel aan de Rogstraat in het centrum van het mooie Grave.

Met een trouwe relatie met inmiddels 20 horecazaken en een mooie succesvolle webshop zijn we een volwaardige wijnhandel met potentie. En dat komt natuurlijk door het complete team Wijnhelden. Want dozen sjouwen, web-orders inpakken en versturen, wijn proeven, inkopen en jou voorzien van het beste wijnadvies…..wij doen het allemaal samen en altijd met een grote lach.

Ronald van Helden

Ronald

Natuurlijk, wijn is om te drinken. Het is soms zelfs zo lekker dat ik er kippenvel van krijg. Maar het is nog veel meer dan dat. Met wijn vier ik mooie momenten met vrienden, maak ik onvergetelijke familieherinneringen of neem ik thuis gewoon even de week door. Wijn is dus vooral om te delen. M’n liefde voor het product deel ik in onze winkels. Samen met een team van gelijkgestemden (lees: wijngekken) wil ik je verrassen met die ene fles: als cadeau of voor jezelf. Als je me later vertelt dat dit ook gelukt is, dan maak je mij een blij man!

Ronald van Helden
Eigenaar

Tip van Ronald >>

Natascha

Van aardrijkskunde en geschiedenis tot biologie en zelfs geologie: bij wijn komt veel kijken. En dat is nou precies wat ik er zo bijzonder aan vind. Ik ga dan ook graag op wijnreis, met Piëmont in Noord-Italië als mijn favoriete streek. Hier, wat hoger gelegen, doet de prachtige Nebbiolo druif het goed: dé soort voor elegante rode wijnen. Alles wat ik over wijn weet, deel ik graag met je. Bij ons in de winkel, op een wijnevent of tijdens een wijncursus. Je leest het: mijn baan is net zo veelzijdig als het product dat we verkopen. Daardoor word ik steeds weer verrast, en jij dus ook!

Natascha van der Meulen
Wijnadviseur in Heesch en Oss

Natascha’s alcoholvrije tip >>

Natascha Wijnhandel van Helden
Stefan van Eeken Wijnadviseur in Heesch (op woensdag in Oss)

Stefan

Een mooi product met mooie verhalen. Dát is wijn voor mij. Zeker als je buiten de gebaande paden durft te gaan, zoals wij. Dan kom je wijnen tegen met de bijzonderste smaken, de fijnste geuren en de prachtigste verhalen. Van een wijnboer uit Galicië bijvoorbeeld. Of over een ongebruikelijke houtrijping. Kom naar onze Heesche vestiging en ik vertel je alles hierover. Wat het allerleukste is aan werken voor Wijnhandel van Helden? Dat we zelf op zoek mogen naar die mooie verhalen. En die vrijheid neem ik met veel plezier!

Stefan van Eeken
Wijnadviseur in Heesch (op woensdag in Oss)

Stefans suggestie >>

Willem

Wijn is zo mooi… het is pure beleving. Het prikkelt al je zintuigen en maakt bijzondere momenten nog specialer. En, bij wijn horen de mooiste verhalen over wijnboeren, het maakproces en de natuur. Ik heb er al vele ontdekt tijdens reizen door Europa en naar Australië en Argentinië, maar ik blijf hongerig naar meer. Wijn is zelfs zó mooi, dat ik de stap heb gezet van zzp’er in de bouw tot mede-eigenaar van onze winkel in Grave. Mijn hobby is nu m’n beroep, waardoor ik elke dag mijn enthousiasme en passie voor wijn kan delen. Daar word ik het gelukkigst van!

Willem van Run
Mede-eigenaar in Grave

De tip van Willem >>

Willem van Run Mede-eigenaar in Grave
Wijnheld Guus

Guus

Tekst Guus

Guus van der Putten
Logistieke held in Oss (op woensdag, donderdag en vrijdag in Oss)

Tip van Guus >>