Events

Wijnhelden online nieuwjaarsborrel met wijnquiz zaterdag 27 februari 2021

Wij zijn ontzettend blij dat we jullie de afgelopen weken hebben mogen ontvangen in onze winkels en op onze website! We hopen dat jullie hebben genoten van alle mooie wijnspijs combinaties.
Ook kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd eerste online evenement. Velen van jullie hebben al gevraagd om een vervolg en daar geven we natuurlijk graag gehoor aan.
Wij bieden jullie een positief perspectief in februari 2021 met de Wijnhelden online nieuwjaarsborrel met wijnquiz op zaterdag 27-02-2021. Het wordt een originele en verrassende avond via Zoom. De wijnbox bestaat dit keer uit een heerlijke mousserende wijn en drie wijnen die we blind zullen gaan proeven.

We starten om 20.00 uur met een gezamenlijke proost. Hierna gaan we jullie kennis testen met een te gekke wijnquiz en brengen jullie weetjes bij over de wijnwereld.
Leerzaam entertainment dus 😉 Dit wil je niet missen! En wie weet mogen we jou tot de eerste Wijnheld 2021 bekronen.

Wat zijn de kosten:
De kosten voor deze online nieuwjaarsborrel met wijnbox zijn € 60,- en kun je bestellen en betalen op onze website tot 25 februari. Kom je de wijnbox in Oss ophalen, vermeld dan bij opmerkingen de code afhalenoss. Kom je de wijnbox in Heesch ophalen, vermeld dan de code afhalenheesch.
Woon je buiten de regio Oss en wil je mee doen, dan sturen wij de wijnbox voor € 7,50 naar jou toe (voor België € 15,-)
Aanvang:
20.00 uur

Verder winkelen
  Product Prijs Aantal Subtotaal
Subtotaal 0,00
Totaal 0,00