EVENTS


NAJAARSPROEVERIJ ZONDAG 29 OKTOBER

Met trots presenteren wij onze nieuwe aanwinsten en andere heerlijkheden. U bent in de gelegenheid om meer dan 50 verschillende wijnen te proeven.

Locatie

Wijnhandel van Helden
Peperstraat 3, 5341 CZ, Oss

Tijd

13.00-17.00

Kosten

Gratis entree

Wilt u verzekerd zijn van deelname?
Zondag 29 oktober Najaarsproeverij
Meld u dan snel aan!


NAJAARSPROEVERIJ ZONDAG 12 NOVEMBER

Met trots presenteren wij onze nieuwe aanwinsten en andere heerlijkheden. U bent in de gelegenheid om meer dan 50 verschillende wijnen te proeven. Dit alles wordt omlijst met heerlijke hapjes van Gérard Peters Keurslager en Bon Fromage.

Special guest Celso Pereira
Speciaal voor onze proeverij komt wijnmaker Celso Pereira over vanuit Portugal. Celso Pereira is de wijnmaker van het prachtige wijnhuis Vértice uit de Douro. Vértice staat bekend om zijn weergaloze espumantes. De Vértice Gouiveio is het huisaperitief van 3 sterren restaurant ‘Eleven Madison Park’ uit New York. In 2016 nog uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld! Naast de mousserende wijnen die Celso maakt voor Vértice, heeft hij nog een ander project genaamd Quanta Terra. Onder deze naam produceert hij fantastische witte en rode wijn in kleine oplage. U zult begrijpen dat wij verguld zijn met de komst van Celso Pereira!


Locatie

Wijnhandel van Helden
Peperstraat 3, 5341 CZ, Oss

Tijd
13.00-17.00

Kosten
€ 10,00 per persoon.

Op zondag 12 november * Bij aankoop van 18 flessen krijgt u een korting van € 10,00 op het totaalbedrag.

Wilt u verzekerd zijn van deelname?
Zondag 12 november Najaarsproeverij
Meld u dan snel aan!