Misty Cove Blush Sauvignon Blanc

Misty Cove Blush Sauvignon Blanc

Misty Cove Blush Sauvignon Blanc
Rose / 75cl / 13,5%
€ 9,95
  • Koop 12 voor € 9,12 per stuk. en bespaar 9%
OF

Een originele rosé uit Nieuw-Zeeland. Door een klein beetje Pinot Noir toe te voegen aan de karakteristieke Sauvignon Blanc ontstaat een sappige en frisse rosé. In de geur ruik je vooral grapefruit, passievrucht en groene appel en zelfs een hint van rijpe kers (van de Pinot Noir).

Door de fijne structuur is het een ideale zomerwijn maar ook zeer geschikt voor het begeleiden van lichte maaltijden en dat kan het hele jaar door.

De Wijn

De Wijn

Wijnsoort Rose
Jaargang 2019
Land Nieuw-Zeeland
Wijnstreek Marlborough
Wijngoed Misty Cove
Druivensoort Sauvignon Blanc
Smaak Fris
Opvoeding RVS
Flesinhoud 75cl
Alcohol percentage 13,5%
Extra informatie

Details

Misty Cove is het relatief jonge wijnbedrijf van wijnmaker Andrew Bailey en zijn Nederlandse vrouw Marieke. De druiven zijn afkomstig uit de beste wijngaarden van Marlborough en Central Otago, die Andrew gedeeltelijk in eigendom heeft. Misty Cove maakt hiervan zuivere en vooral karakteristieke wijnen die zich reeds op een groot aantal concoursen onderscheiden hebben. Het bedrijf heeft een grote affiniteit met duurzaamheid. Omdat Andrew door zijn Nederlandse vrouw regelmatig in ons land is, hebben zijn wijnen inmiddels een grote bekendheid in restaurants en wijnspeciaalzaken.