Villa Wolf Pinot Noir

Villa Wolf Pinot Noir

Villa Wolf Pinot Noir
Rode wijn / 75cl / 12,5%
€ 9,50
  • Koop 12 voor € 8,71 per stuk. en bespaar 9%
OF
De Villa Wolf heeft een mooie, paarsrode kleur en een mooie, zuivere geur van rijpe zwarte kersen en blauwe bessen, haast zwoel en een heel licht kruidige rokerigheid van de vatrijping. De smaak is medium bodied met weelderig, zacht rood fruit en een levendig frisse zuurgraad. De smaakstructuur wordt extra verrijkt door de subtiele kruidige houtinvloed met een aangename aardse toon.

Diverse soorten gevogelte als parelhoen, biologische kip en eend maar ook kalfsvlees met een diversiteit aan paddenstoelen. Met een toefje truffel is het feest helemaal compleet.
De Wijn

De Wijn

Wijnsoort Rode wijn
Jaargang 2016
Land Duitsland
Wijnstreek Pfalz
Wijngoed Villa Wolf
Druivensoort Pinot Noir
Smaak Kruidig & Elegant
Opvoeding RVS tanks
Flesinhoud 75cl
Alcohol percentage 12,5%
Extra informatie

Details

De Villa Wolf heeft een mooie, paarsrode kleur en een mooie, zuivere geur van rijpe zwarte kersen en blauwe bessen, haast zwoel en een heel licht kruidige rokerigheid van de vatrijping. De smaak is medium bodied met weelderig, zacht rood fruit en een levendig frisse zuurgraad. De smaakstructuur wordt extra verrijkt door de subtiele kruidige houtinvloed met een aangename aardse toon. Diverse soorten gevogelte als parelhoen, biologische kip en eend maar ook kalfsvlees met een diversiteit aan paddenstoelen. Met een toefje truffel is het feest helemaal compleet