Heldere, soepele, maar goed gevulde wijn met veel
donker fruit in de geur en in de smaak.
Heerlijke wijn voor alledag, inzetbaar bij vele
gerechten, in het bijzonder met rundvlees of lam. Maar ...
Meer info
Robijnrode wijn met de kenmerkende aroma’s van
kersen, frambozen, bosbessen, kruiden en een lichte rokerigheid.
Serveer op 15°C. bij gerechten als rundercarpaccio, stoofpotten met gevogelte of...
Meer info
Verleidelijk geconcentreerd Pinot Noir aroma: donker bosfruit, kaapse viooltjes en kruidige nuances. Mediumvolle smaak met grip en een aangename diepte. Daarbij voorzien van een rijpe tanninestructuur...
Meer info
Elegante, harmonieuze wijn met verleidelijke aroma’s van rijp rood fruit, oosterse specerijen zoals peper, kaneel en piment en verfijnde tannines.
Serveer op 14 à 16 graden bij allerlei gerechte...
Meer info
Dieprood met lichte intensiteit. In de neus klein rood fruit, rokerig en kreupelhout. In de mond geconcentreerd met een mooie combinatie tussen rood fruit en sappige zuren enn goed rijpe tann...
Meer info