Zeer rijpe aroma's van bramen en kersen en mooie houttonen. De wijn is mondvullend, met fraaie tannines en een fruitige afdronk.
Gaat goed samen met rood vlees, ook gestoofd en zacht gegaard en met ...
Meer info
Robijnrood van kleur, met aroma van zwarte kersen en een gebalanseerde en volle afdronk. In de mond is de wijn ongelooflijk glad en fluweel zacht.
Diverse vleesgerechten en kazen. ...
Meer info
Deze Ripasso heeft een dieprode kleur en is rijk en complex van smaak met een mooie zachte afdronk. We proeven veel fruit, kersen en chocola, zonder ál te “kerserig” te zijn.
Gaat goed samen me...
Meer info
In de neus rood fruit zoals kersen, pruimen en zwarte bessen, maar ook rabarber, tabak en donkere chocola. In het glas een evenwichtige, stevige wijn met precies genoeg tannines. Niet voor niets price...
Meer info
Donkerrood van kleur. Zacht, kruidig en vol. Een zeer complete wijn.
Prima in combinatie met bijvoorbeeld pasta's met rode saus, ossobucco, (gegrild) lamsvlees en stevige kazen....
Meer info
Een echte Sangiovese met veel karakter: veel rood en rijp fruit, mooi in balans, rond en stevig, met een beetje vanille en precies genoeg tannines. Van het beroemde wijnhuis Avignonesi. Een aanrader!
...
Meer info
Uit het bourgondisch blad 'Chapeau'. Uitgeroepen tot beste begeleider van truffel gerechten in 2015.
Iconische naam, Lisini. Deze wijn ademt authenticiteit en is voorzien van aroma's die de truffel a...
Meer info
De Rosso di Montalcino wordt ook wel het kleine broertje van de Brunello genoemd, omdat de wijnstokken iets jonger zijn. Prachtige wijn, mooie lengte en afdronk, veel karakter.
Gaat goed samen met T...
Meer info
De NujSuj is een stevige rode wijn, intens, laag in zijn tannines, veel rood fruit. De naam NujSuj betekent wij samen; op het etiket staan twee verbonden gouden ringen.
Gaat goed samen met konijn,...
Meer info
De l’Atto is soepel en zeer smaakvol, met zachte tannines en donkerrood van kleur.
Gaat goed samen met rood vlees, pasta met rode saus en kaas....
Meer info