Een krachtige, complexe, maar tegelijkertijd ronde en evenwichtige wijn, gemaakt van 100% aglianico. En ook nog eens biodynamisch.
Heerlijk in combinatie met geroosterd (rood)vlees....
Meer info
Met de Brunello 2010 kreeg Neri van Parker in 2015 de hoogst mogelijke score van 100 punten. Ook de Gambero Rosso bleef niet achter met maar liefst drie rode glaasjes. De Brunello's van Neri zijn dan ...
Meer info
Een wijn met een rijpe structuur, aangename tannines en aroma’s van zwoele kersen en bessen. Daarnaast indrukwekkende pepertonen met nuances van laurier.
Te serveren bij charcuterie, krachtige vl...
Meer info
Helder robijn met vuurrode tint. In de neus rood fruit, kersen, aalbessen. De mond is zeer elegant, mooie fijne structuur. Een genot om te proeven.
Fantastisch bij rood vlees, kalfsvlees, wild en di...
Meer info
Hij heeft een neus van mooi rood en zwart fruit en heeft een lichte houttoets. Zijn zachte tannines en genereus fruit maken hem harmonieus en nu al aangenaam om te drinken.
Diverse (gegrilde)vlees...
Meer info
Château Petit Bocq is een heerlijk zachte Bordeaux met impressies van rijp fruit en vanille, een fijne kruidigheid en een knappe, lange afdronk.
Schenken op kamertemperatuur bij kalfsvlees, runderb...
Meer info
Robijnrode, paarse kleur. Expressieve neus van donker fruit, toast, chocolade. Zachte tannines, lange prachtige afdronk. Een indrukwekkende wijn, enorm veel potentie!
Rood vlees, wild, bloedworst en...
Meer info
Een zachte wijn met een dieprode kleur. Aroma’s van bosaardbeitjes en kersen en een lichte kruidigheid domineren de geur en smaak.
Te serveren bij niet al te zware bereidingen van vlees, charcut...
Meer info
Fruitig en sappig met tonen van bosbessen, aardbeien en zwarte kersen. Daarnaast zijn zijdezachte geuren van chocolade en
tabak te herkennen in de wijn.
Uitstekend aperitief en een perfecte begel...
Meer info
Dieprode kleur en een warme, peperige geur van rijp rood fruit. De smaak is verrassend vol, met een frisse ondertoon en een zijdezachte afdronk.
Combineert uitstekend met harde kazen, vlees van de ...
Meer info