VERZENDEN & RETOURNEREN

De levertijd van de wijn is minimaal 1 tot maximaal 5 werkdagen. Uw bestelstatus kunt u te allen tijde volgen via uw account. Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat ontvangt u van ons een Track & Trace nummer.

In Oss en omgeving bezorgen wij de wijnen in de meeste gevallen gratis. Informeer naar de mogelijkheden in onze winkel.

Vanaf € 75,- verzenden wij gratis binnen Nederland. Bij bestellingen lager dan € 75,- wordt € 7,50 verzendkosten in rekening gebracht. Tijdens openingstijden kunt u de wijnen ook afhalen in onze winkel.

Wanneer u wijnen wilt retourneren, dient u ons hiervan binnen 14 dagen na ontvangst van de producten op de hoogte te stellen. U dient de wijnen in originele staat en ongeopend terug te sturen. U dient hierbij ook de dozen te gebruiken waarin u de wijn van ons geleverd heeft gekregen. Het aankoopbedrag van de geretourneerde wijnen wordt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding van de koop, teruggestort op uw bankrekening.

Indien u producten wilt retourneren, dient u contact op te nemen met Wijnhandel van Helden. U kunt een e-mail sturen naar klantenservice@wijnhandelvanhelden.nl of via het contactformulier op onze website. U kunt een gewenste datum (minimaal 24 uur vooruit) en een gewenst adres opgeven, waar PostNL het pakket kan ophalen. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de koper.